AKTUELNO

I sa njim je već stigla da se sukobi.

Nakon što se posvađala sa Macom Diskrecijom zbog njene majke i izabranika Bore Santane, trudna ukućanka Miljana Kulić uspela je da uđe u raspravu i sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem. Na sastanku u toku kog je pričala šta misli o novim cimerima Miljana je rekla da joj se ne sviđa situacija između Lune i Slobe.

Foto: RTV Pink

Ne dopada mi se to što je oženjen. Ne dopada mi se što dečko ne zna da li je pošao ili je došao. Dečko se ponaša kao neki klinac! U nekim trenucima pada mi na pamet dao da je to njihova taktika, Kijina i njegova - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Samo kada ti znaš gde si došla! Kako ti sve znaš, ako nisi gledala? - bunio se Radanović.
Pa znam da ti je ljubavnica. Ja sa tobom ne bih nikada bila, sa tvojim takvim ponašanjem ne verujem da ćeš biti dobar otac! Boli te istina! Pisali su mi dosta Kijini fanovi! Ja Lunu ne poznajem, cenim njenu mamu koja mi je jedna od omiljenih pevačica. Osoba koja može biti druga je osoba koja ne ceni dobro sebe - tvrdila je Kulićeva.

Foto: RTV Pink

Luna Đogani nije mogla da ćuti, pa je odmah ustala kako bi rekla Miljani da će je uveriti da greši i da ova zadrugarka nije upoznata sa njenom situacijom.

Došla si sinoć! Kada sam te ranije gledala, bila si mi simpatična. Najviše mrzim ljude koji imaju mišljenje, a nemaju pojma ništa. Ti ne znaš kakva sam ja, kakav je on, a kakva je situacija - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Ja ću da se razvedem kada ja budem hteo, a ne kada vi budete hteli - dobacio je Sloba.

Miljana Kulić u nastavku je rekla da za Kiju, Slobinu ženu, da misli da je prizemna i da ima odlično mišljenje o njoj, a kako je izgledao ovaj sastanak, možete pogledati u donjim video-klipovima.

PROČITAJTE: PRIČALA SI NEŠTO LOŠE O MENI! Miljana se SUKOBILA sa Lunom, htela da zna šta je ISTINA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'