AKTUELNO

Dok su Miki Đuričić, Nadežda Biljić i Milan Milošević razgovarali sa drvetom mudrosti, neko je pokušao da prisluškuje razgovor.

Kako svi takmičari najviše vole kada posete Drvo mudrosti i zbog nagrade mu odaju najveće tajne, tako su Miki Đuričić, Nadežda Biljić i Milan Milošević sasvim srećni došli u jednu kraću posetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ovi ukućani došli su kako bi Nadeždu kao novu takmičarku, uputili kako i na koji način može da se obrati drvetu. Dok su razgovarali, Miki se zahvalio drvetu što je došla još jedna pevačica i uz smeh dodao:

Došla nam je još jedna pevačica, sad ih ima 80 trenutno i ja sam presrećan zbog toga majke mi.

Dok su ukućani razgovarali sa drvetom o tome kako bi Miki mogao postati producent nekoj od njih, u kadar je ušla Gordana Džehverović, pa je pobegla kad je Drvo obavestilo takmičare da ih neko prisluškuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga pozvali su ,,Gospođu mamu" da im se pridruži, pa su joj otkrili nešto šokantno, s obzirom na to da je mama izjavila kako bi volela da se zaljubi u rijalitiju, ali pod uslovom da to bude neki dobar frajer.

Gospođo mama, ti si sama izjavila kako bi volela da se zaljubiš. Međutim, kada smo pitali Teodoru šta misli o tome ona je nama rekla:,, Mislim da bi Filip bio idealan za nju". - rekao je Miki.

Svi skupa šalili su se na taj račun, a Drvo mudrosti je zbog njihovih izjava plakalo do suza. Bićete šokirani kada čujete šta Gordana misli o ovoj ideji, a ukoliko želite da to i sami čujete pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. R.

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'