AKTUELNO

U razgovor se umešao i Miki!

Posle svađe sa Sanjom Stanković, zbog toga što će u toku izazova cela 24 sata provesti vezana za nogu sa Banetom Čolakom, Jovana Tomić Matora napravila je ljubomornu scenu, zbog čega je plakala do zore.

Foto: RTV Pink

U jednom momentu, Sanja i Bane pokušali su da se obrate Jovani, nakon čega je ona prevrnula stolicu u dvorištu i nastavila da plače. Posle nekoliko minuta, Matora je otišla u Rajski vrt, jer je želela da razgovara sa Drvetom mudrosti.

Foto: RTV Pink

Ona ne poštuje moje emocije. Jednostavno pored svih njenih reči... ponavlja se stvar koju zna! Ona mene poznaje! Ponos mi je pogažen. Osećam se prazno. Jednostavno više nemam snage. Ne želim više nikada da osetim ovaj bol! Sve mi se vraća ono što sam ja radila drugim osobama. Nisam verovala da ljubav postoji. Problem nije u meni, problem je u drugoj osobi, koju ja ne želim da vidim - rekla je Matora Drvetu.

Foto: RTV Pink

Ranije u toku večeri, Matora je tražila od svojih članova porodice i prijatelja da joj oproste zbog situacije sa Sanjom Stanković, a bliske osobe pomenula je i Drvetu mudrosti. U jednom trenutku u Rajski vrt ušao je i Miki Đuričić, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-klipu koji je u nastavku.

PROČITAJTE: NOVA ŠANSA: Pošto nisu mogli da se dogovore oko želje, zadrugari dobili izazov! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'