AKTUELNO

Nije imao poverenja u nju?!

Vladan Vojnović Vojke započeo je romansu sa Pinkovom zvezdom Sarom Reljić, koja je prekinuta njegovim izbacivanjem iz rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti, "Zadruge". Iako se sad vratio i njihova ljubav cveta, nije sve bilo idealno. Naime, dok je on bio napolju, šuškalo se o tome da je prevario pevačicu, dok je ona bila veoma bliska sa Filipom Đukićem.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/NKostić

U vreme dok je Vojke bio napolju i čitao priče o svojoj prevari, ali i gledao šta Sara radi sa Filipom, rešio je da sa svojim kolegama iz grupe "Đans" napravi pesmu za nju koja nosi naziv "Na dve stolice". Ona govori upravo o prevari, a plan koji su imali jeste da je Vojke i Sara snime kad ona izađe iz "Zadruge". Međutim, tu se priča zakomplikovala:

Vojke je baš želeo da napravi pesmu za Saru i urađen je demo snimak. Međutim, kada je već postalo izvesno da će se između Filipa Đukića i nje desiti nešto više, on je odlučio da tu pesmu ponudi Radi Manojlović ili Aleksandri Prijović, da je neka od njih snimi - kaže izvor blizak Vojketu za portal Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li će mu Sara oprostiti ovu "prevaru" kad bude izašla i saznala da je pesmu koju je posvetio njoj želeo da proda nekoj drugoj pevačici ili ne, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'