AKTUELNO

Posle Anabelinih najnovijih izjava svi su zanemeli!

Pevačica Anabela Atijas pobesnela je zbog konstantnih napada na njenu ćerku Lunu Đogani koja se trenutno nalazi u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Izrevoltirama poslednjom pričom o svojoj naslednici žestoko i ironično odbrusila je svima.

PROČITAJTE JOŠ: POGNULA GLAVU OD STIDA! Sinanova ćerka OČITALA LEKCIJU Luni UŽIVO: Šta to radiš svojim roditeljima?! Gde su ti MORAL I ETIKA?

Foto: Instagram

Naime, Anabela je na društvenoj mreži Instagram objavila jednu prepisku, a onda svojim komentarima objasnila da su napadi na Lunu i njihovu porodicu preterali sve granice. U prepisci piše da je Luna navodno skidala dioptriju i menjala boju očiju, na šta je Anabela odgovorila da ne može da veruje o čemu se priča. Isprovocirana pevačica odlučila je da doda po koju reč.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vrhunac ljudske gluposti... Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, više nema šta da se ospori, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija, glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće)... Dakle vaša Raza Bukva Đogaj Atijas... Izvinjavam se na ovom poslednjem, njemu još niste našli manu... Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69. puta udavala). Izbacite je napolje operisala je boju oka i prekršila pravilo ''Zadruge'' - ironično se pevačica obratila fanovima i pratiocima na društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Dok su pojedini Anabelini pratioci na Instagramu dočekali na nož ovakve pevačicine izjave, drugi su njoj i Luni uputili reči podrške!

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#ćerka

'