AKTUELNO

Bora se požalio Drvetu mudrosti.

Ovaj dan u "Zadruzi" bio je vrlo buran. Desile su se brojne svađe, a to je primetio i Miki Đuričić, koji je svoje impresije podelio sa Drvetom mudrosti.

Drvo, dobro veče, ne znam koliko ste pratili, ali ovo je meni najzanimljiviji dan od svih sedam rijalitija u kojima sam bio. Ne znam da li podelite ekran onako na devet, koliko je svađa odjednom bilo - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Multiskrin - dodalo je Drvo Mudrosti.
Multiskrin to se zove. Svađa oko ćebeta, ćebe je Sanjino, posvađali se Đekson i Sanja i Zorana, a Andrijana plače. A Andrijana plače zbog ćebeta, a ona nema veze sa ćebetom. Onda, Teodora i Anđelo isto oko Mace, Bora sa Macom oko zadatka, neće da radi. Nena i Bane, zatim Bane i Đekson, Kija i Luna, Saška i Sara - nabrajao je Miki, a i Drvo mu je pripomoglo.

Osim Mikija Đuričića i Bora Santana je imao potrebu da razgovara sa Drvetom mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija je ovakva, evo sad ću da ti ispričam. Ovde mi vri, znači kunem ti se, Drvo. Zamolili ste me da idem da je zamolim. Najnormalnije sam pričao sa njom (Macom). A ona kaže "Ja sam ljuta što me je produkcija kaznila što sam spavala, neću da igram". Ona je opet izvukla sve najgore iz mene. "Što ja nju grlim", pitaju me. Meni je nje žao, ona devojka nema nikoga. Drugarski želim da je zagrlim. Ona od sebe hoće da napravi žrtvu - rekao je Bora.
Veruj mi, Boro, da je sve to i Drvo primetilo - dodalo je Drvo mudrosti.
E, pa eto. Znaš gde će ona da peva, znaš šta će da napuni - LIFT će da napuni, ako uđu još dva čoveka i ona. Ili da napuni bojler i sedne u kadu da se kupa. Ja joj želim svu sreću, želeo sam i želim sa njom da radim. Ima potecijala da peva i to, ali neće da iskoristi - požalio se Bora.

Bane Čolak i Bora Santana pitali su tada Drvo da li mogu da učestvuju u nekoj drugoj grupi, a šta je Drvo mudrosti reklo, možete da saznate u nastavku.

Autor: J. V.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'