AKTUELNO

Posvađali se čim su otvorili oči!

Nakon što je Bane Čolak pročitao pismo Anđele Lazić, koja je juče odlukom publike izbačena iz "Zadruge", kojim je imenovala Anu Korać za novog vođu, došlo je do svađe između Milice Dugalić i Miljana Vračevića.

Foto: RTV Pink

Milica tvrdi da se Miljan posebno obrukao ovoga jutra jer se nadao da će on biti imenovan za novog vođu, te da se razočarao kada je čuo koga je Anđela Lazić izabrala.

Vi ste jedna prazna, iskompleksirana baba - rekao je Miljan Milici.

Foto: RTV Pink

Ti sa 40 godina, posle dva braka, želiš da napraviš nešto u životu. Ti ne zaslužuješ ništa, jer si takav. Tvoj karakter nije niko, ti si vazduh. Svuda negde divljaš! Ličiš na majmuna! Ajde more makni mi se! Ja sam niko za takve kao ti! Ti si drvoseča jedan, fizički i mentalni. Ti si jedan užasan čovek! Jadna tvoja familija - govorila je Milica.

Foto: RTV Pink

A što mi dirate familiju? Vašu smo videli ovde! Što su moji jadni?! Vaši su top, baš su predivni! - odgovorio je Vračević.

Foto: RTV Pink

Zato što si takav, teško te je u liftu podneti, a kamoli ovde 24 sata. Rođen si kao sirovina i nemoj da mi se više obraćaš! Ja te molim kao žena da mi se više nikada ne obraćaš! - nastavila je pevačica.

Nakon ove rasprave Miljan Vračević smislio je i posebnu pesmu za Milicu Dugalić, ali i za Žižu Stojanović, sa kojom se takođe posvađao posle nekoliko minuta, a kako je sve izgledalo možete pogledati u snimcima ispod:

PROČITAJTE: SVE SEVNULO, IMALI SE*S SA KRMELJIMA U OČIMA?! Maca legla GOLA kod Bore u krevet! (VIDEO 18+)

Autor: S. K.

#Milica Dugalić

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'