AKTUELNO

Pričestio sam se jutros, na prazan stomak - rekao je za Pink.rs Marko Bulat i otkrio kako će proslaviti najradosniji hrišćanski praznik.

Pevač Marko Bulat važi za jednog od najvećih vernika sa naše estradne scene, a iako su ga dovodili u vezu sa ''aferom kokain'', to je daleko iza njega. Marko praznike provodi u krugu porodice, a za Pink.rs otkrio je kako izgleda paljenje badnjaka sa Sofijom, ćerkom njegove supruge Marije iz prvog braka.

Foto: Printscreen Instagram

- Ove godine smo Sofija i ja išli u paljenje badnjaka. Zapalili smo pola šume. Marija je kod kuće sa Doroteom, a Sofiji je ovo prvo paljenje badnjaka. Jutros sam bio na liturgiji, nekako smatram čistijim pričest na prazan stomak - kaže Bulat za Pink.rs i otkriva kako će provesti najradosniji hrišćanski praznik - Božić.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: KUPILA IH JE ZA SVA VREMENA: Rada fanovima čestitala praznike U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU!

- Danas moja majka Zorica slavi 70. rođendan, a sutra ćemo ga i obeležiti na porodičnom ručku. Ujutru ćemo otići kod Marijinih, a popodne kod mojih. Godinama u krugu porodice obeležavamo praznike, pa će tako biti i ove godine - rekao je pevač za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Badnjak

#Badnje veče

#Marko Bulat

'