AKTUELNO

Ninov grob bio je zapušten sve dok njegovi prijatelji nisu na sebe preuzeli njegovo održavanje.

Amir Rešić Nino za sobom je ostavio tri ćerke iz tri braka, među kojima je i pevačica Sandra Rešić, koja je svojim nastupom dirnula celu Srbiju.

Nino je sahranjen u Kozarskoj Dubici 2007. godine, a nekolicina pevačevih fanova danas jedino obilazi njegov grob.

Foto: Printscreen Youtube

Kako kažu stanovnici Dubice, niko od pevača, a još gore, niko ni od članova porodice od koje neki danas toliko govore o njemu, ne posećuje njegov grob u Kozarskoj Dubici.

- To je tužno. Bilo je tužno gledati to, a mi znamo kako jeste i šta je istina. On je sahranjen ovde, u Kozarskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen-ploču podigao je njegov daidža (ujak), a ne deca i bivše žene. To i piše na spomen ploči - priča gospođa iz Kozarske Dubice.

- Kasnije, pre oko dve godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka. Takođe, najverniji fanovi postavili su zvezdu koja se jasno vidi. Sve to nije učinio niko od njegovih, nije učinila najbliža porodica - ispričala je sagovornica.

"Ti najbolji brate tako ću te zvati u mom srcu živiš tu ćeš i ostati voleo si život imao si mladost bio naša sreća bio naša radost sudbina ti ne dade da dočekaš starost. Od Neše sa Porodicom", piše na ploči u obliku knjige.

Kako kaže, Ninov grob bio je zapušten sve dok njegovi prijatelji nisu na sebe preuzeli njegovo održavanje.

- Njemu deca ni na sahranu nisu došla. Sada, u oktobru, bila mu je godišnjica, i opet niko nije bio tu - priča sagovornik.

Amir Rešić Nino preminuo je u oktobru 2007. godine, u bolnici u Bijeljini, od perforacije pankreasa, izazvane alkoholizmom.

Autor: V. T.

#Amir Rešić Nino

#Sandra Rešić

'