AKTUELNO

Talentovani tinejdžeri pripremaju se za premijeru mjuzikla u kojem će svi zajedno učestvovati.

Pinkove zvezdice Mateja Vukašinović, Igor Lazarević, Dunja Jeličić i Lena Stamenković održale su koncert za pamćenje u jednom prestoničkom tržnom centru u okviru Dečjeg vikenda, kada su svojim maestralnim interpretacijama oduševile mnogobrojne fanove.

Foto: Printscreen

Nakon koncerta, Mateja Vukašinović otkrio je pred premijernim kamerama kada će se održati premijera mjuzikla "Tesla i bitka na magnetnom polju" u kojem glavnu ulogu tumači njegova drugarica Lena Stamenković.

Predstava je prvog decembra u Narodnom pozorištu u 18 časova. Fantastična predstava! - bio je oduševljen Matija, dok je njegov drug Igor Lazarević oduševljen novom sezonom najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Foto: Printscreen

Imam svog favorita, a drago mi je što priča i dalje živi - iskren je bio Lazarević, dok a onda je Mateja dodao:"Pink se potrudio oko nas, da se posle takmičenja ne zaboravimo".

Foto: Printscreen

Svoje oduševljenje novom sezonom omiljene TV emisije nisu krile ni talentovane devojčice, pa je Dunja Jeličić dala svoj sud o novim kandidatima.

Foto: Printscreen

Gledamo "Pinkove zvezdice", impresivni su takmičari - oduševljena je bila devojčica koja nas je ove godine predstavljala na Dečjoj pesmi Evrovizije.

Autor: D. Tanasijević

#Dunja Jeličić

#Igor Lazarević

#Lena Stamenković

#Mateja Vukašinović

#Premijera

'