AKTUELNO

Njemu je, ipak, pažnju privukla treća devojka, koja je, takođe, bila oduševljena njim.

Poslednji učesnik večerašnje novogodišnje emisije "Izvedi me" bio je folk pevač Amel Ćeman Ćemo, koji posle svog predstavljanja damama nije dobio nijedno crveno svetlo.

Foto: TvPink Printscreen

- On je jedan divan mladi čovek koji fenomenalno radi svoj posao, odlično zabavlja ljude, dobro peva i tek u budućnosti će pokazati ko je i šta je - odmah ga je ishvalila Rada Radenović, tokom čijeg su izlaganja crvene tastere pritisnule Dušica Grabović i Olja Crnogorac.

Foto: TvPink Printscreen

Devojke su pogledale deo njegovog novog spota, a potom je svoje razloge za pritiskanje crvenog tastera iznela Olja Crnogorac.

Foto: TvPink Printscreen

- Divno izgledaš, neosporno je tvoje pevanje, tvoja energija, pojava na sceni, ali te patike maloletne Pipi duge čarape nikako ne idu uz čitavu tvoju pojavu i harizmu, već odelo i lepa košulja - posavetovala ga je Olja.

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, komplimente je dobio od Andrijane Radonjić, Pinkove zvezde i učesnice "Zadruge".

- Sviđa mi se kako zrači, tvoja energija je top! Možeš možda čak i tata da mi budeš, tako da ću pritisnuti crveni taster - objasnila je pevačica, kojoj Ćemove godine, ipak, predstavljaju problem, a Luna Đogani istakla je kako je Ćemova žurka u "Zadruzi" bila jedna od najboljih kojoj je prisustvovala.

Foto: TvPink Printscreen

Usledilo je predstavljanje Ćemovog talenta, tačnije iznenađenje koje je priredio učesnicama emisije "Izvedi me".

Foto: TvPink Printscreen

- Znam da kuvam, ali sam hteo da donesem nešto baš onakvo kakve ste vi, slatko - rekao je on, a potom poslužio kolače devojkama.

Nakon što je poslužio sve devojke, Ćemo je preostale kolače odneo učesnicama "Zadruge", a onda je došao trenutak da pritisne crvene tastere devojaka koje mu se ne dopadaju i u igri ostavi samo dve.

Foto: TvPink Printscreen

Do samog kraja ostavio je Natašu Šaviju i Radu Radenović, za koje je imao zanimljivo pitanje: "Da li biste sad sa mnom otišle na Havaje, na primer, ili Kopaonik?". I dok je Nataša više bila za zimsku varijantu, popularna voditeljka Televizije Pink dala je odgovor koji joj je obezbedio trijumf u ovom duelu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih sa tobom i na kraj sveta - iskrena je bila Rada, koja je poznatog pevača nazvala "kompletnim šmekerom".

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Amel Ćeman Ćemo

#Andrijana Radonjić

#Luna Đogani

#Maja Nikolić

#Rijaliti Zadruga

'