AKTUELNO

Njihov odnos i u ovoj godini ostaje komplikovan!

Očigledno ni to što je zadrugarima priređen doček Nove godine za pamćenje, noć nije mogla da prođe bez svađe, i to ljubavne. Naime, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su se posvađale, a izgleda da ove dve devojke nikad neće rešiti svoje probleme.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je počelo time što je Matora rekla Sanji da ode od nje, što je nju jako iznerviralo. Ona je otišla u garderober, gde ju je pratila Jovana, a onda su započele svađu:

Uopšte neću da se svađam da mi kvariš veče. Neću da čujem ništa, ne zanima me! Ulazim u Novu godinu bez tebe! Skloni se! Nemoj da mi nabijaš na nos neke stvari, da me dovodiš u neprijatnu situaciju! Ti to radiš uporno! Hvala ti što si mi upropastila Novu godinu! Ja ulazim u Novu godinu bez tebe! Od danas ne postoje Sanja i Matora! - rekla joj je Sanja.

Matora je pokušala da joj objasni o čemu se radi i na šta je mislila, ali bezuspešno:

Ti sve što ja kažem shvatiš tako, to što ja kažem da ideš ne znači odmah. Bolje da odeš, šta da radim. Ja ne želim da ti nikad odeš iz mog života. Meni je lepo sa tobom. Ali šta da radim sa tobom? Niti me vole tvoji prijatelji, niti želiš da budeš sa mnom, imaš dečka, šta da radim?! Ja se borim za nas, meni je teško, ne tebi! - poručila joj je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OKRENULI NOVI LIST! Zadrugari SREĆNI I NASMEJANI ušli u Novu godinu, bićete U ŠOKU kada vidite ko je kome ČESTITAO!

Da li će njih dve ipak uspeti da reše sve probleme i nesuglasice, videćemo, a kako je ova svađa izgledala, pogledajte u snimcima ispod:

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'