AKTUELNO

Teške kletve.

Milan Milošević i Jelena Golubović su postali ljuti neprijatelji u rijalitiju "Zadruga". Između njih su pale teške reči, uvrede, a tenzija u njihovom odnosu poslednjih nedelju dana je veća nego ikad.

Foto: RTV Pink

Zadrugari su prethodne noći imali priliku da poslušaju novogodišnje čestitke koje su im uputile njihove porodice i prijatelji. Jelena i Milan su i ovu situaciju koja je unela radosne trenutke u Belu kuću pretvorili u žestoku svađu, a samo zbog nesporazuma da li je Jelena u jednom od klipova negativno ili pozitivno okarakterisana.

Foto: Printscreen Youtube

Popij lekove kurvo jedna raspala. Ja ti želim da budeš majka kao što je moja bila, a ti nikad nećeš biti. Dabogda kući ne zatekla nikoga zato što si takva. A stići će te sve. Izješće te rak, a stižete sve ja čujem i treba. Od Boga si zaslužila sve najgore... Dabogda se raspadala deo po deo, ja ti želim. Kurvo jedna raspala. - kleo je Milan.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NAPOKON JOJ SE ŽELJA ISPUNILA: Đekson POLJUBIO Dragicu! (VIDEO)

Ni Golubovićka nije ostala dužna na ove reči, pa mu je isto merom uzvratila i udarila na njegovu majku, a kako se ova svađa završila pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'