AKTUELNO

Ona je objasnila da ima neopisivu želju da ljubav koju dobije uzvrati publici.

Popularna pevačica Ana Nikolić u avgustu ove godine donela je na svet devojčicu kojoj je dala ime Tara. Ona je zbog toga napravila pauzu u karijeri od godinu dana, a u novogodišnjoj noći vraća se svom poslu, pa će nastupiti na dva mesta, u jednom prestoničkom klubu, kao i u hotelu.

U intervjuu za Pink.rs Ana je otkrila kako su tekle pripreme za ovaj nastup u najluđoj noći, šta joj je najviše nedostajalo dok nije radila i još mnogo toga.

Gotovo dva meseca sa ekipom svojih saradnika pripremam novogodišnji nastup. Godinu dana nisam pevala i trebalo mi je malo vremena da povratim kondiciju. Za doček ću imati dva nastupa što je fizički veoma zahtevno, ali mislim da sam apsolutno spremna da napravim najspektakularniji doček Nove godine. Naporno sam vežbala sa plesačem i plesačima. Potpuno smo sinhronizovani, svi igramo kao jedan i sigurna sam da ćemo u istom ritmu pomeriti i sve ljude koji budu došli na moj nastup - rekla je Ana.

Foto: Promo

Iako ne krije koliko uživa u majčinstvu i pevanje je ispunjava i zbog toga sa nestrpljenjem iščekuje 31. decemabar:

Uzbuđena sam, nestrpljiva. Jedva čekam da izađem na scenu i da zapevam... Kada vidite koliko publika želi da vas sluša, kada shvatite da ste rasprodali karte u rekordnom roku, naravno da imate neopisivu želju da svu tu ljubav koju dobijate uzvratite publici.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pevačica najavljuje lud provod, a njena publika ništa manje i ne očekuje.

- Vratiće se kući srećni, zadovoljni i iscrpljeni zato što cele noći neće prestati da đuskaju. Ući će nasmejani u 2018-tu, a kažu da će vam godina biti onakva kako je dočekate - rekla je Ana Nikolić.

Foto: Pink.rs

Kada izađem na scenu, zapevam i zaigram, sve oko mene staje... Zaboravljam na sve obaveze i stvari koje me nerviranju i samo se prepustim... Uživam, kao da sam u ekstazi... E, taj osećaj mi je nedostajao - iskrena je bila Ana.

Autor: J. V.

#Ana Nikolić

#Doček

#Intervju

#Nova godina

#pevačica

'