AKTUELNO

Spektakularan početak trećeg kruga.

Upravo je počela poslednja emisija "Pinkovih zvezdica" u ovoj godini, a to je ujedno i prva emisija trećeg kruga. Ovo je pravi način da ispratite 2017. godinu i uz nastupe talentovanih mališana uživate i večeras.

Dobro veče, dobrodošli! Ja sam oduševljena i uzbuđena jer bih volela da vam dočaram koliko je nama u studiju sada lepo. Evo, mi se spremamo za doček, već smo počela. Zato smo i okitili i zato smo pozvali i drugare da zajedno slavimo. A ja sam tu videla i Deda Mraza! Ako ga niste videli, ja sam ga videla! Biće ovo jedno specijalno veče, pripremili smo vam jedno iznenađenje. Imamo 10 takmičara, večeras kreće treći krug. Od njih desetoro njih devetoro prolazi u četvrti krug - objasnila je voditeljka Marijana Mićić.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Žiri je spreman da i večeras uživa, ali i da svojim savetima pomogne mališanima da budu još bolji i da u sledeći krug stignu spremniji nego ikada.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Utisci su nam fenomenalni! Pokazali su iz kruga u krug da su sve bolji i bolji. Već sad nas očekuje ozbiljniji zadatak, kao što svaki put i pričamo o tome, tako da ćemo verovatno biti malo strožiji i objektivniji. Ali pošto ja videh Deda Mraza da prođe iza tebe, Deda Mraze, ne skreći sa staze - poručio je Sergej Ćetković.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Leontina je za ovu priliku izabrala specijalne minđuše koje svetle, a svi članovi žirija složili su se da jedva čekaju da čuju mališane.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'