AKTUELNO

Pre samo nekoliko dana Janjuš je u alkoholisanom stanju doživeo pad sa stolice, pa je zbog povrede ostao pošteđen svih obaveza od strane Velikog šefa.

Iako je poznato da je Marko Janjušević već nekoliko godina u skladnom braku sa svojom suprugom sa kojom ima i ćerku, on je ipak nekoliko puta pokazao simpatije prema svojim zadrugarkama.

Naime, u početku se spekulisalo o Janjuševom odnosu sa Anom Korać, a onda je na iznenađenje mnogih bacio oko na novu zadrugarku Anđelu Lazić, kojoj svakodnevno upućuje niz komplimenata koji joj i te kako prijaju.

Foto: TvPink Printscreen

On koristi svaki trenutak da Anđelu obasipa lepim rečima, a jednom prilikom je izjavio i da mu je najveća želja da za novogodišnju noć obuče korset kojim treba da istakne svoje grudi. Zadrugar ne krije da i te kako voli njene grudi i da treba njima da se ponosi.

Nakon pada sa stolice, zadrugar trenutno nije u mogućnosti da samostalno funkcioniše zbog posledica povreda, pa je javno postavio pitanje koje su mnogi pročitali između redova.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Hoće li mi neka devojka pomoći da se istuširam? - pitao je Janjuš otvoreno.

Pretpostavljamo da je Janjuš indirektno želeo da to pitanje uputi Anđeli, ali zbog svog bračnog statusa nije bio u mogućnosti da tu želju iskaže javno.

Pink.rs

#Anđela Lazić

#Marko Janjušević

'