AKTUELNO

Kolo sreće se okreće.

Zadrugarima nije prvi put da ne mogu da se slože kada je u pitanju zadatak, pa su tako i ovoga puta eskivirali i uradili onako kako je njima išlo na ruku. Veliki šef je polagao velike nade pošto je praznična nedelja u toku, da će se sada usaglasiti kako bi novogodišnje praznike proveli u najboljoj atmosferi, a onda se razočarao.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari iako smo najlepše zamolili i apelovali da bar izvlačenje papirića za poklone protekne u redu. Vi čak ni tako nešto lepo kao što je priprema iznenađenja za nekog zadrugara niste uspeli da uradite kako treba i odradite do kraja. Bilo je rečeno da svako od vas mora izvlačiti papirić i da čije ime izvučete i tom zadrigaru kupite poklon. U vašoj izvedbi je to izgledalo ovako: Anđelo je izvlačio papirić za Teodoru, Maca nije izvlačila, vođa sve to odobrio i na kraju ste sami odlučili kako ćete rešiti problem što Maca nije učestvovala u izvlačenju - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu zaista šefe na silu da poklanjam nekima ovde ljudima koji su se iživljavali na mojoj veridbi, jeli i pili, onda mi se smejali iza leđa. Izvući ću ja, ali nemam šta da poklonim, ne mogu od srca da poklonim - bila je prisiljena Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kako je organizovano ponovno izvlačenje papirića, Maca Diskrecija je odlučila da izvuče papirić sa imenom Miljana Vračevića, i rekla je da će mu pokloniti nominaciju, a Teodora je bila veoma tužna jer je izvukla Jelenu Golubović.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POVREDILO ME HVATANJE ZA VRAT, ISKRENO GA VOLIM: Maca jecala u Rajskom vrtu zbog Bore! (VIDEO)

Kako je izgledalo ponovno izvlačenje papirića možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Teodora Džehverović

'