AKTUELNO

Popularni pevač Milan Stanković sve više broji milionske preglede na youtube-u, a i ne krije da mu je i te kako bitno sa kim snima duete.

Milan Stanković  će 2017. godinu sasvim sigurno pamtiti po velikom uspehu pesme "Ego" koja broji više od 50 miliona pregleda, a sada je odlučio da opravda poverenje publike i svojih obožavalaca pa je tako odlučio da snimi novu pesmu. Ovoga puta reč je o u duetu koju je snimio sa pevačicom Katarinom Inom Gardijan pod nazivom ,,Sve što ne smemo", koja je takođe dostigla milionske preglede za samo dva dana.

Foto: TvPink Printscreen

Ove godine je jedino "Ego" imao milionski pregled za dan i sada ova "Sve što ne smemo". Prevazišao sam samog sebe, a to mi je jedino i bio cilj -  rekao je Milan u emisiji "Premijera".

Kako mu na poslovnom planu sve ide od ruke, njegov emotivni život je takođe tema javnosti iz dana u dan. S obzirom da je izjavio da pažljivo bira sa kim će imati saradnju , bilo je navoda da je njegov izbor da to bude sa pevačicom Inom Gardijan zbog toga što su nedavno započeli emotivnu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

A da li su ovi navodi tačni i o čemu je jos govorio, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera" ili u videu ispod teksta.

Pročitajte još: AUTOMOBIL SE PREVRTAO! Milan Stanković progovorio o UDESU!

Autor: K. R.

#Milan Stanković

'