AKTUELNO

Više nije deo njihovog klana?

Nakon što su zadrugari saznali da će odluka koju je Bane Čolak doneo kao ovonedeljni vođa biti na snazi dve nedelje, svi su zanemeli. Naime, on je za svoje potrčke izabrao Anu Korać i Miljana Vračevića, a kao omiljnu osobu koja će biti pošteđena nominacija Mikija Đuričića, zbog čega su nastale svađe između najboljih zadrugara.

Foto: Printscreen Youtube

Bora Santana je odmah prokomentarisao večerašnje saopštenje sa Markom Miljkovićem, što je njima jako zasmetalo, jer su njih trojica ostvarili najbolji kontakt, a Santana ih je praktično izdao pričajući im iza leđa.

Ja znam da si ti go*no, kad za*ereš ti si pi*ka, nemaš m*da da kažeš, ja znam da si ti go*no - bio je besan Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Čolak je svoj izbor opravdao time što u Mikiju vidi najboljeg prijatelja, što je sa njim proveo zanimljive trenutke u rijalitiju, pa je ovo bio samo jedan gest u znak prijateljstva.

Sad će da bude priča, podmitio ga, klošar, ovo ono... Miki mu je poklonio patike od 15000, zato ga je stavio za omiljenog, to su tvoje reči - prebacivao mu je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Dok su ga njih dvojica napadali, Bora videvši da je kriv, nije se mnogo bunio, već se samo branio rečima "Namerno ga sprdam".

Ja skačem ovde, branim te, svi pričaju da si pi*ka,da ogovaraš, bacaš rovce,  a ti ovde nas kanališ. Što si to rekao? - Ispitivao ga je Miki, na šta Bora nije imao konkretan odgovor.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NIJE MOGAO DA ODOLI: Janjuš ODUŠEVLJEN BUJNIM POPRSJEM nove ukućanke, KOMPLIMENTI SAMO PLJUŠTALI! (VIDEO)

Kako se završila njihova rasprava pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'