AKTUELNO

Veoma je lepo kada vidiš nekoga ko je shvatio suštinu i nekako peva iz duše - rekao je Milan.

Luka Utvić u ovom drugom krugu otpevao je "Ljubi sam vašu kćer" od Saše Vasića. Ovaj četrnaestogodišnji Nišlija i ovog puta je sa svih pet zelenih tastera prošao direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Potpuno je jedan poseban utisak slušati te i gledati te ravno u oči dok pevaš. Ti si sazreo na najlepši mogući način! Prvo, dobio si mušku energiju, dobio si takvu osećajnost i takvo razumevanje ovog teksta dok pevaš. U naletima sam se ježila. Te neke finese u pevanju su ti toliko lepe, da čovek konačno može da kaže da je muzika samo uživanje - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam uživala. On je zaista dobio tu muževnosti i konačno je tvoj glas dobio punoću, zrelost, stabilnost. Verovala sam ti svaku reč koju si otpevao. Imaš sve elemente da budeš velika zvezda - iskrena je bila Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Jako je lepo kada vidiš nekoga ko je shvatio suštinu i nekako peva iz duše. Ti si zadao domaći zadatak i voleo bih da se svi ugledaju na tebe, i da svi shvate šta je suština u svemu ovome a to je iskrenost, ta nepretencioznost. Sve je prirodno teko, da je bilo savršeno. I to je domaći zadatak za sve - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

#emisija

'