AKTUELNO

Ona je vežbala sa "Pinkovom zvezdicom" koju svi obožavate.

Desetogodišnja Sofija Stanojlović probila je led u večerašnjoj emisiji. Njena interpretacija pesme "Pokreni me" grupe "Laki pingvini" svidela se svima u studiju, kao i članovima stručnog žirija te je sa svih pet glasova prošla direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je mnogla da bude i četvorka, ali bilo je toliko fantastičnih elemenata u tvom pevanju da mislim da komotno može da bude i pet. Neka si dobila pet, baš mi je drago zbog tebe - rekla je Goca Tržan.
To je zahvaljujući Igoru Lazareviću, on me je naučio da pevam - objasnila je Sofija.
Naš Igor iz Pinkovih zvezdica - upitali su članovi žirija i ona je odgovorila potvrdno.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo što nam je Igor odgovoran i što vodi računa o našim malim Zvezdicama i lepo je što ti pomaže i vidi se taj lep napredak kod tebe. Imaš odličnu artikulaciju i vidi se da imaš taj "drajv". I što kaže Goca, imaš taj pun glas, nema kilavosti kod tebe, to je ono što nas sve drži. Vidim Milan se razigrao od samog početka - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Pa ona je jako slatka devojčica i odlično je našla meru da nam dovoljno pokaže da ume da peva, a da ne bude to samo neko skakanje bez ikakvog smisla i bez muzike. Tako da ukupni utisak večeras stvarno jeste petica - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sofija Stanojlović

#emisija

'