AKTUELNO

Retko kada pokazuje sina, ali je sada morala.

Jelena Đoković i njen sin Stefan uživaju trenutno u Dubaiju, gde posećuju znamenitosti ovog grada, pa se ona pohvalila jednom fotografijom koja je tamo nastala.

Na njenom profilu na Instagramu, u okviru storija, može se videti fotografija na kojoj su ona i Stefan okenuti leđima zagledani u kulu od lego kocki koja im je zaokupila pažnju.

Foto: EKSKLUZIVno

Upravo juče ona je napisala na pomenutoj društvenoj mreži post o tome koliko je naučila od svog sina i koliko je ponosna na njega.

PROČITAJTE JOŠ: STUDIO SE TRESAO! Dragan J. Vučićević i Nada Topčagić TVERKOVALI u MAGAZINU IN! (VIDEO)

Foto: Instagram

- Učiti decu strpljenju jedna je od najtežih stvari. Ni mi odrasli nismo strpljivi, pa kako možemo da očekujemo deca da budu takva? Gledanje zalaska sunca sa sinom je tako smešno, jer za njega se ništa veliko ne dešava, a onda, kada vidi koliko mama i tata cene ovakve momente, počinje i sam da ih ceni. On je naš učitelj. Uči nas da budemo svesni svakog trenutka, on je tako nevin. Kad god uradim nešto nepromišljeno, a on to ponovi, shvatim koliko trebam da budem bolja. Toliko mudrosti u našim naslednicima. Toliko mudrosti... Pozdrav iz Dubaija - piše u okviru njene jučerašnje objave koja joj je donela skoro 12.000 lajkova.

Autor: V. T.

#Jelena Đoković

#sin

'