AKTUELNO

O venčanju slavnog tenisera i njegove izabranice i dalje se govori.

Juče su se na večnu ljubav zakleli srpski teniser Viktor Troicki i njegova izabranica Aleksandra Đorđević koji su zavete pred Bogom položili u jednoj crkvi na Dorćolu, dok su građansko venčanje i veliko svadbeno veselje upriličili u jednom beogradskom hotelu.

Foto: Pink.rs

Među zvanicama mogli su se videti ugledni sportisti koji su Viktorovi bliski prijatelji, poput Novaka Đokovića, a među njima je bio i teniser Janko Tipsarević koji je otkrio kako se mladoženja osećao uoči venčanja.

Foto: Printscreen

Juče sam ga zvao i pitao sam ga da li se uplašio, a on mi je rekao:"Ma jok, šta ti je". Uopšte nije delovao uspaničeno. Aleksandra je fenomenalna, Viktor je moj dugogodišnji drug i nije mogao bolju devojku da izabere za ženu - rekao je Tipsarević za "Premijeru", dok je Nenad Zimonjić pred premijernim kamerama otkrio šta će se u životu Troickog sada promeniti.

Foto: Printscreen

Očekuje ga jedno prelepo, novo iskustvo, uskoro će postati i roditelji - rekao je teniser.

Među zvanicama našla se i pevačica Aleksandra Prijović koja je došla sa svojim dečkom Filipom Živojinovićem kako bi ispunila želju neveste.

Foto: Instagram

Pošto je Aleksandrina omiljena pesma "Za nas kasno je", dogovorile smo se da otpevam tu pesmu - rekla je folk pevačica koja se na veselju nije zadržala do samog kraja, jer je imala unapred zakazan nastup.

Detaljan izveštaj sa venčanja pogledajte u novom izdanju emisije "Premijera":

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Biljana Tipsarević

#Janko Tipsarević

#Nenad Zimonjić

#Novak Đoković

#Venčanje

#Viktor Troicki

'