AKTUELNO

Kad su oni tu sve joj je potaman.

Pevačica Zorica Brunclik imala je veoma bogat ljubavni život, pa je sa svakim s kim je imala ozbiljniju vezu ili brak dobila po jedno dete.

Najstariju ćerku Mariju dobila je kad je imala 18 godina iz vanbračne zajednice, dok je sina jedinca, Đorđa, dobila sa prvim mužem, harmonikašem Zoranom Tutićem.

Foto: Pink.rs

Drugu ćerku, Miljanu, dobila je takođe sa harmonikašem Ljubom Kešeljom, ali je on nikad nije priznao, pa je njen sadašnji suprug Miroljub Aranđelović Kemiš odlučio da njoj i Mariji da svoje prezime.

Njih dvoje imaju samo jednu biološku ćerku, Zlatu Aranđelović, iako su već 33 godine u braku.

Danas su se svi oni okupili u porodičnom domu Aranđelović, jer oni slave Svetog Nikolu, pa je tada nastala grupna fotografija na kojoj su apsolutno svi članovi Zoričine porodice, računajući i četvoro unuka.

PROČITAJTE JOŠ: MOLILA ME JE ZA DUET, VRATIO SAM JE NA ESTRADNO NEBO: Vlada Matović POBESNEO zbog Anabeline prepiske sa Mobom! (FOTO)

Fotografiju je na Instagramu objavila upravo Zlata, pa je njome čestitala svima današnju slavu, dok na fotografiji samo fali najmlađa unuka, Luana, koja je verovatno spavala kad je fotografija nastala.

Autor: V. T.

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Slava

#Sveti Nikola

#Zorica Brunclik

'