AKTUELNO

Ove dame su osvojile srca naših sportista.

Poznati srpski sportisti su pažnju kako domaće, tako svetske javnosti privlačili brojnim uspesima. A ono što nikom nije promaklo, jesu njihove lepše polovine. Viktor Troicki je juče izgovorio "da" svojoj izabranici Aleksandri i tako ušao u klub oženjenih.

ALEKSANDRA TROICKI

U nedelju su se na svadbi Vitkora i Aleksandre veselili njihovi brojni prijatelji i kolege, a niko nije ostao ravnodušan na izgled trudne gospođe Troicki. Aleksandra je ponela venčanicu koju je dizajnirala Biljana Tipsarević.

Foto: E-stock

Foto: Pink.rs

BILJANA TIPSAREVIĆ

Janko i Biljana su sudbonosno "da" izgovorili 2008. godine. Biljana je modna kreatorka, a o njenim odevnim komadima priča ceo svet. Teniser sa atraktivnom plavušom ima ćerku Emili koja ima dve godine. Biljana je na svom venčanju imala tijaru i dugačak veo.

ANDRIANA BOZOLJAC

Ilija i Andriana venčali su 2011. godine na intimnoj ceremoniji u jednom beogradskom kafiću. Ovaj par se u uskom krugu prijatelja i porodice zavetovao na večnu ljubav, a Andriana je tada bila u drugom stanju. Njihova svadba je bila drugačija od onih koje su organizovale Ilijine kolege budući da se mladoženja oženio u farmerkama.

MINA ZIMONJIĆ

Nenad i Mina Zimonjić su se venčali 2008. godine, a 2009. je Mina na svet donela blizance Leona i Lunu. Mina je na svom venčanju imala klasičnu venčanicu, a na glavi je ponela dugački veo.

JELENA ĐOKOVIĆ

Novak i Jelena Đoković su se venčali u julu 2014. godine na Svetom Stefanu. O njihovoj svadbi su izveštavali i domaći i strani mediji, a zvanicama nije bilo dozvoljeno da sa sobom nose mobilne telefone na svadbeno veselje.

B. R./ J. V.

#Aleksandra Đorđević

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

#Viktor Troicki

#svadba

'