AKTUELNO

Ona je njen heroj.

Pevačica Rada Manojlović otvoreno je pričala u javnosti o bolu koji je izazvala smrt njene majke Mirjane pre 13 godina.

Ona i njena sestra Marija ostale su bez nje u jako osetljivom peridou, u adolsecenciji, a na njeno mesto posle godinu dana došla je Suzana, njihova maćeha, koja živi sa ocem Radetom u porodičnoj kući i sa kojom s eobe dobro slažu.

Foto: TvPink Printscreen

- Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu - rekla je pevačica nedavno u jednom intervjuu i dodala da je njena majka mnogo želela da ona bude uspešna u poslu kojim se bavi.

Sada je ona na Instagramu objavila i fotografiju iz detinjstva na kojoj je cela porodica na okupu i uz nju napisala dirljiv status.

- Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo. Mirjana - piše u okviru njene objave.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVEO MANEKENKU: Bivši dečko misice obolele od raka UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM! (FOTO)

Njena objava raznežila je sve one koji je prate, pa je Rada za samo tri sata za nju dobila više od 5.000 lajkova.

Autor: V. T.

#Majka

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'