AKTUELNO

Voditeljka često dobija komplimente na račun izgleda, a u ocenjivanju njenog stajlinga do sada je najstrožija bila Leontina.

Udobno se smestite jer je vaše omiljeno dečije, muzičko takmičenje na Televiziji Pink upravo počelo! Voditeljka Marijana Mićić kao i uvek poželela je dobrodošlicu svima, a žiri je za nju imao samo reči hvale.

Dobro veče svima, dobrodošli u još jednu emisiju Pinkovih zvezdica! Ja ću vas podsetiti da smo mi u drugom krugu, približavamo se kraju drugog kruga, dakle još večeras i sledećeg petka, a onda direktno u treći krug. Njih desetoro će večeras izaći na ovu binu i pokazati i nama i žiriju šta su to spremili, a žiri će se kasnije dogovoriti ko zaslužuje da ode u treći krug - rekla je voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

U jednoj od prethodnih emisija Marijana je imala haljinu nalik ovoj večerašnjoj, a tada su se svi našalili da izgleda kao luster.

Dobro veče, gospođice Marijana! Izgledate predivno večeras - rekao je Sergej, a njegovim komplimentima pridružio se i Milan našalivši se:

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče, gospođice Abažur.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče, Milane, kako ste večeras - upitala ga je Marijana.
Lep - kratko i jasno rekao je Milan.

I ženski deo žirija nije krio lepo raspoloženje, a svi su nestrpljivi da prvi takmičar izađe na scenu "Pinkovih zvezdica".

Autor: J. V.

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#voditeljka

'