AKTUELNO

Otac učesnice "Zadruge" otvorio je dušu i priznao kakav stav ima o svojoj ćerki i njenom iskustvu u rijalitiju.

O učešću Kristine Kockar u "Zadruzi" do sada je govorila njena majka Nadica, koja u potpunosti podržava svoju ćerku, a sada se oglasio i njen otac Miloš, za kojeg se pričalo da je nije priznao. Istina je, međutim, drugačija.

Foto: Pink.rs

Kiju je majka, zapravo, rodila u vreme dok je Miloš imao drugu suprugu, ali ju je otac uprkos svemu priznao. Međutim, njeno učešće u rijalitiju izbegava da prati zbog svog zdravstvenog stanja, koje je njenim ulaskom u "Zadrugu" narušeno.

- Nisam baš najbolje. Nemojte ništa da me pitate niti da mi govorite šta radi jer me uopšte ne interesuje. Imao sam dva infarkta koja su mi jako narušila zdravlje. I dalje sam u bolesničkoj postelji, sve je to meni strašno da gledam - priznaje Miloš i dodaje:

Foto: Printscreen Viber

- Ne zanima me šta radi. Verujte mi da ne želim svoje zdravlje da narušavam zbog te sramote. Nisam bio za to da uđe u rijaliti, mada me niko nije ni pitao za mišljenje. Sve je sama odlučila u dogovoru sa njenom majkom. Sa bivšom suprugom nisam u kontaktu, jer da jesam, ne bih dopustio da njih dve sve ovo urade i naprave ovakav haos - rekao je Kockar i dodao da ga ćerka nije pozvala ni telefonom pre ulaska u rijaliti kako bi proverila njegovo zdravstveno stanje:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me zvala pre ulaska, niti je došla da me poseti u bolnici da vidi kako sam. Uopšte se nismo čuli - završio je Miloš.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'