AKTUELNO

Teniser Janko Tipsarević se sjajno zabavio na svadbi svog prijatelja Viktora Troickog, o čemu svedoči i njegovo ponašanje.

Juče je srpski teniser Viktor Troicki oženio svoju dugogodišnju partnerku Aleksandru Đorđević u jednoj crkvi na Dorćolu, dok je građansko venčanje i glamurozno svadbeno veselje upriličeno u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Foto: Pink.rs

Među zvanicama su se našle brojne poznate ličnosti, među kojima su Novak i Jelena Đoković, Nenad Zimonjić, Aleksandra Prijović, Biljana i Janko Tipsarević, a neki od njih su se postarali da svojim veselim ponašanjem atmosferu podignu do usijanja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Naime, Viktorov kolega Janko Tipsarević je u jednom trenutku poželeo da se nađe u mladoženjinoj koži, pa je preko svog lica stavio masku sa likom Troickog, što je bilo simpatično svim zvanicama.

On se fotografisao u ovom neobičnom izdanju kakvo se retko može videti na domaćim veseljima ovog tipa i otkrio svojim pratiocima na Instagramu kako se oseća.

Presrećan u ovom trenutku i možda... Možda pomalo pijan - iskren je bio teniser koji se, nema sumnje, sjajno proveo na svadbenom veselju svog kolege.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Biljana Tipsarević

#Janko Tipsarević

#Novak Đoković

#Viktor Troicki

'