AKTUELNO

Voditeljka ne želi da usvoji savete Stanije Dobrojević, a iskoristila je priliku da demantuje njene navode koji se odnose na sudski spor čije su one glavne akterke.

Kako je Pink.rs nedavno otkrio, voditeljka Soraja Vučelić je na nedavno održanoj reviji doživela peh kada joj je nestao mobilni telefon sa porukama i fotografijama koje joj je slao moćni političar, ali ona se ne brine zbog svega onoga što može da procuri i dospe u javnost.

Foto: E-stock

Da li sam ga izgubila ili ga je neko „slučajno“ uzeo to ne znam, ne mogu da tvrdim. Do novinara može da dođe nešto iz tog telefona zahvaljujući drugima, ali ja nemam razloga za brigu, već ti koji su mi svašta slali. Nisam planirala nikog da oštetim, ali to su stvari koje se dešavaju – iskrena je bila voditeljka.

Foto: Pink.rs

Njenoj suparnici Staniji Dobrojević to, pak, ne može da se desi, budući da za razliku od Soraje koristi Ajfon koji ima visok stepen zaštite, pa je predložila svima da Android uređaje zamene iOS platformom.

Foto: Pink.rs

Ja nemam suparnicu jer moj život je totalno druga sfera od života pomenute osobe. Savete primam samo od ozbiljnih, uspešnih ljudi od kojih mogu nešto da naučim – poručila je ona, a mi smo iskoristili priliku da je pitamo da li je istina da Staniji duguje novac na ime sudske odštete zbog navodne klevete.

Foto: Pink.rs

Stvar je još uvek na sudu. Laži tih nekih starleta ne bih komentarisala.

Dve strane priče

Sudski spot između Stanije i Soraja traje već dve godine, a dve atraktivne brinete našle su se na sudu zbog izvesnog Matije. Naime, Soraja je svojevremeno obelodanila da je njenog druga Stanija oralno zadovoljila u toaletu jednog kluba, što je pevačica oštro demantovala.Stanija je nedavno za Pink.rs izjavila da joj Soraja na ime odštete duguje 300.000 dinara jer je sud presudio u njenu korist, dok voditeljka to poriče i ističe da spot još uvek nije okončan, kao i da bivša učesnica "Farme" ne govori istinu.

Autor: D. Tanasijević

#Soraja Vučelić

#Stanija Dobrojević

#Sud

#pevačica

#voditeljka

'