AKTUELNO

Ako je verovati tvrdnjama koje je izneo jedan Anastasijin fan, Miloš Teodosić na sve načine pokušava da se pomiri sa bivšom devojkom.

O ljubavnoj vezi Anastasije Ražnatović i srpskog košarkaša Miloša Teodosića već mesecima u nazad bruje svi mediji, zbog čega je reprezentativac odlučio da stavi tačku na vezu sa Cecinom ćerkom, budući da na ovoliku medijsku pažnju nije navikao.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

Foto: Beta

Navodno, košarkaš koji živi u Moskvi pozvao je Anastasiju i saopštio joj da je najbolje da prekinu svoju vezu, a ubrzo nakon toga pojavila se informacija da mu je nova devojka manekenka Jovana Milinković. Ipak, sada se pojavila nova teorija kada je ljubavni život pomenutih aktera u pitanju.

Ražnatovićeva je juče otputovala u Amsterdam, a tamo ju je danas iznenadio prelepi buket cveća kojim se pohvalila na svom nalogu na Instagramu.

Svi su se odmah zapitali ko je pošiljalac ovog cvetnog aranžmana koji bi ulepšao dan svakoj ženi, a jedan korisnik Instagrama misli da je za Anastasijino lepo raspoloženje zaslužan upravo njen bivši dečko, Teodosić.

Buket u znak pomirenja, od Teodosića - bio je prilično siguran u svoje tvrdnje jedan Anastasijin fan.

Foto: undefined

Lepa Cecina ćerka nije odgovorila na ovaj komentar, a budući da ni u prethodnom periodu nije želela da komentariše pojedinosti iz svog emotivnog života, velika je verovatnoća da će ostati dosledna svojim odlukama.

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Veza

'