AKTUELNO

I to u dve smene!

Od ovoga jutra ponovo radi fabrika. Za tu informaciju, ukućani su saznali sinoć. Veliki šef tražio je od svojih stanara da se prijave ko želi dobrovoljno da radi jutarnje smene, a onda je obavestio ukućane da moraju izglasati čak osmoro cimera koji će raditi noćne smene. Rad u noćnim satima je novina, zbog velike količine posla.

Foto: RTV Pink

Međutim, to nije bilo sve. Bora Santana, morao je da odluči koje dve ukućanke će srediti radionicu kako bi ovoga jutra bila čista za radnike. Ta čast pripala je Milici Dugalić i Divni DNK.

Foto: RTV Pink

Kada su se konačno podelili i kada su saznali u koje doba dana će imati radne obaveze, došlo je vreme da se otkrije i šta će ukućani koji će provoditi dan ili noć u fabrici od 8 ujutru do 15 časova u prvoj, odnosno od 18 sati do 01 ujutru u trećoj smeni morati da rade.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, vreme je da čujete čime će se ove nedelje baviti radnici u fabrici. Veliki šef vam šalje tri vrste pasulja, a na radnicima je da pasulj podele po bojama i vrsti. Potrebno je da u toku ove nedelje radnici razvstaju 1600 kg pasulja - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Ostali ukućani neće smeti da ulaze u fabriku i smetaju radnicima, a Veliki šef će sve proveravati. Ako radnici pogreše u toku sortiranja, Veliki šef će ih strogo kazniti. Potrebno je da radnici koriste i higijenski pribor.

PROČITAJTE: PUNOM PAROM: Oni će raditi NOĆNE SMENE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'