AKTUELNO

Ne može protiv svojih osećanja.

Nakon sloma koji je doživela danas popodne, Jovana Tomić Matora, večeras je ponovo završila u suzama. U razgovoru sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, ponovo je plakala kada je pričala o sebi i zadrugarki Sanji Stanković, sa kojom je previše bliska.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je Drvetu rekla da je emotivno povređena, zbog reči koje je čula od Sanje, za čije reči nema razumevanja.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da Sanja nije iskrena prema sebi. To nju ubija! U trenucima je pojede šta će ko da kaže. Šta će da bude, ali bitno je da mi nikada ne lažemo. Sa moje strane emocije postoje. Ja sam joj rekla da postoje. Ona tera inat! Gde ima mesta tu za inat? - pitala se Jovana.

Matora je dodala da sumnja u Sanjinu iskrenost, posle svih turbulentnih dešavanja u njihovom odnosu, nakon čega je Jovana dobila savet od Drveta mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Misliš da ja ne bih voela da plačem? Zamisli kako se oseća čovek koji ništa ne traži? Zamisli koliko to boli! Čujem istunu, verujem u laž za koju mislim da je istina. Ta osoba ne zaslužuje ljubav. Po osmehu, po ponašanju, ravnodušnost je najgora. Prošli put sam patila, držalo me mesec dana. Sada kada više volim tu osobu, biće mi teško, ali zbog sebe i zbog svoje porodice, hoću da sačuvam ovo malo dostojanstva što imam - rekla je Matora.

PROČITAJTE: ZATEKLA SANJU S DRUGIM U KREVETU: Matora doživela NERVNI SLOM! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'