AKTUELNO

Dobio je savete od članova žirija i posebne komplimente od ove pevačice.

Prvi dečak koji je večeras nastupao je Danilo Virijević iz Kosovske Mitrovice. Danilo je ovog puta izabrao hit Dženana Lončarevića "Ludujem" i dobio četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Toliko si bio hladan i nezainteresovan da je to uticalo i na samo pevanje. Možeš ti to bolje, možeš ti to jače, malo više energije. Čak se i publika digla i počela da vrišti, a ti samo stojiš i pevaš i još si bio tiši i tiši. Neću da čujem za tremu - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

On je u stvari u tim pubertetskim godinama kada se osećaju najmanje sigurno u sebe, a moraju ovde da se probiju. Moraš da budeš mnogo koncentrisaniji, odlučniji, tačniji, moraš da budeš mnogo jači u tome što je najbitnije. Da vidimo tu želju da učestvuješ, da ne vidimo tremu. Ovo danas je bilo baš tanko, moraćeš još da vežbaš - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Pa, rekle su ti sve moje kolege, ali ja te gledam i mislim "Pogledaj kako lepo dete!". Mislim, nemoj da se ljutiš, ali da ti gledam samo glavu, mislila bih da si devojčica koja ima kratku kosu, jer toliko si lep. Imaš ta lepa pravilna usta, kao neki nordijski bog izgledaš - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'