AKTUELNO

Zbog veličanstvenih mališana i večeras ćete biti uz kanal Televizije Pink.

U dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" večeras ćete imati prilike da uživate u nastupima desetoro talentovanih takmičara. Članovi žirija u čijem sastavu su Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Sergej Ćetković i Milan Stanković imaće zadatak da odluče kojih osmoro kandidata prolazi dalje, a to neće biti nimalo laka odluka.

Foto: TvPink Printscreen

Mia Mustafa otpevala je pesmu "All I Do Was Cry", američke soul, bluz i džez pevačice Ete Džejms, dok je Selma Beriša briljirala sa hitom Marije Šerifović "Svoja i tvoja".

Foto: Printscreen Youtube

Mario Krastev predstavio se pesmom "Nije ljubav stvar", kojom se Željko Joksimović predstavio na Evroviziji, a nakon izvedbe pesme "I put a spell on you", koju je obradila Džoš Stoun, Sara Gigova dobila je samo pohvale žirija.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Maša Tanasković ovog puta otpevala je pesmu "Nemam vremena za to", Sare Jo, a u ovoj epizodi videćete i sjajne nastupe Sare Simić, Bobane Milić, Danila Virijevića, Maše Ćoćkalo i Tomislava Božovića.

Kako će ovi klinci zasijati na sceni "Pinkovih zvezdica" imaćete priliku da pogledate večeras posle 21 sat samo na Televiziji Pink.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#emisija

'