AKTUELNO

Pevačica je na sebe navukla gnev javnosti.

Pevačica Anabela Atijas od samog početka podržava svaki postupak svoje ćerke Lune Đogani u rijalitiju ''Zadruga'', pa tako i vezu sa oženjenim čovekom zbog čega je na meti dela domaće javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV IZ TINEJDŽERSKIH DANA: Luna godinama priželjkivala Slobu!

Foto: TvPink Printscreen

Anabela je od samog ulaska ćerke u rijaliti bila kritikovana kako koristi trenutnu Luninu popularnost kako bi promovisala sebe, a sada je jednim postupkom razjarila sve one koji su joj do sada bili kakva takva podrška. Naime, njena odluka da baš u ovom trenutku objavi pesmu i snimi spot dočekana je na nož, pa se tako na Jutjubu uglavnom mogu pročitati samo negativni komentari i uvrede na račun pevačice, Lunine majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi na Jutjubu komentarišu kako je Anabela ''iskoristila trenutak ćerkine slave da oživi svoju karijeru'', dok drugi smatraju da je numera ''Zabranjeno'' usko vezana za Lunin i Slobin odnos.

Pojedini Anabelini fanovi spekulišu da će nakon ove numere pevačica postati stanovnik Bele kuće zajedno sa svojom ćerkom i potencijalnim zetom, pa ostaje da vidimo da li će se ponosna majka zaista odvažiti na ovakav korak i odbraniti čast svoje ćerke!

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'