AKTUELNO

Izgubio i u igrici.

Večeras u trci za ispadanje iz "Zadruge" našli su se Kristina Kockar, supruga pevača Slobe Radanovića, i Enis Todić, koji je bio nominovan i pre sedam dana, a u rijaliti program koji obožava ceo Balkan ušao je pre samo dve nedelje.

Foto: RTV Pink

Njih dvoje protekle sate proveli su u sobi za rehabilitaciju, gde su dosta pričali o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi". Kada je voditelj Ognjen Amidžić zakucao na njihova vrata, to je bio znak da je vreme za duel.

Foto: RTV Pink

Kija i Enis su u igri koja im donosi duple glasove imali svoje voćke. Kanap na kome je vezana banana, bilo je potrebno staviti oko struka, a uz pomoć te banane trebali su da guraju pomorandže do svojih čaša.

Foto: RTV Pink

Bolja u ovoj igri bila je Kija, koja je rekla da joj nije bilo lako. Kada se sve sabere, Kristina je nakon dupliranja dobila ukupno 78 posto, a Enis 22 posto procenata glasova publike.

Ona da nije pobedila u ovoj igrici, ona bi plakala - rekla je Kristinina mama.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević je kolegi Amidžiću šapnula ko je od njih dvoje imao manju podršku i koji zadrugar ove večeri kupi svoje stvari i vraća se kući, a Ognjen je to preneo ukućanima. U pitanju je Enis Todić, a cimeri su mu poželeli svu sreću nakon izlaska.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: VOLELA BIH DA OSTAVI LUNU I POMIRI SE SA ŽENOM! Baka Kije Kockar ISKRENO o Slobi i braku o kojem BRUJI BALKAN

Autor: S. K.

#Enis Todić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'