AKTUELNO

Diskrecija nije želela da on ispadne prošle nedelje.

Mladi pevač Enis Todić, koji je u Pinkovim zvezdama bio "mezimče" celog žirija, u "Zadruzi" je povučen i tih, ali je bez obzira na to uspeo da zainteresuje jednu od najglasnijih ukućanki - Macu Diskreciju.

Ona je priznala da joj je on sladak i prošle nedeljeje navijala za njega da pobedi u igri za dupliranje bodova kako ne bi ispao, iako je i sam abila pred ispadanjem.

Foto: Printscreen Youtube

Sada je pevačev otac za portal Pink.rs prokomentarisao kako se njegov sin snašao u najgledanijem rijalitiju u regionu, kao i potencijalnu romansu između njega i Mace.

- To jesu njemu vrata za popularnost, ali sam po njegovom ponašanju video da nije to to. Vidim da nije to to, da nije to taj Enis. Malo je više povučen, malo je više tih nego što je napolju - kaže Miljhat Todić i dodaje:

Foto: RTV Pink

- Njegov život u Novom Pazaru isti je kao kad je u Zadruzi žurka. Takav mu je svaki dan, svaku noć mu je takav život kod nas ovamo. On inače radi pet-šest dana u nedelji, a ako ne radi, negde ode i njemu je svako veče žurka.

Miljhat priznaje i da mu je bilo teško kad je video svog sina povučenog i tihog, pa se zabrinuo za njega kada je rekao da je u depresiji.

Foto: Pink.rs

- I on je rekao da bi voleo da izađe, da je upao u depresiju, a meni ga je kao roditelja žao. Ipak, ja glasam i dalje i biću uz njega - kaže on.

Enisov otac ističe i d anema ništa protiv toga da njegov sin i Maca Diskrecija urade nešto u rijalitiju, ali ne bi voleo da se to nastavi posle "Zadruge".

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRIZNALA SI SVOJU CENU, STIDI SE MAJKE: Maca se okomila na Milana, on pred svima izneo njen PRLJAV VEŠ (VIDEO)

- Neka rade šta hoće, mladi su. Nemam ja ništa protiv toga, u svakom slučaju. Ali da se ograničim, to kažem samo za rijaliti. A van rijalitija mislim da njemu ne bi palo na pamet da bilo šta sa njom radi - objašnjava Miljhat i dodaje da je Enis slobodan, pa da mu je, samim tim, sve dozvoljeno.

Autor: V. Tanacković

#Enis Todić

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'