AKTUELNO

Nakon svađe sa pevačicom, Ana odbrusila Janjušu, a onda je pozdravila Ćazima.

Marko Janjušević Janjuš u toku porodičnog sastanka setio se supruge i svoje naslednice. On je nakon akcije u spavaćoj sobi sa Anom Korać, čuo komentare kako se razvodi, što ga je povredilo.

Foto: RTV Pink

Bolje da idem kući, sa svojim detetom da sedim, nego da slušam vas ovde pacijente - rekao je Janjuš.
Bolje, nego da se maziš po krevetu - ubacila se sočnim komentarom Saška Karan.

Foto: RTV Pink

Ajde ćuti bre, ćuti! Slikala si se gola, gledalo te 10 miliona ljudi, u pedesetoj godini. Dok imam ženu, maziću se. Meni nije krivo. Meni je krivo samo što mene stavljaju u novine, a devojka se mazi sa 16 likova - čupao se košarkaš.

Za vreme svađe sa Saškom, on je rekao kako se nikome nije pravdao, zbog bliskog odnosa sa Anom Korać. Istakao je i kako su njih dvoje samo razgovarali te večeri i da se ništa nije dogodilo. Međutim, pevačica je videla nešto drugo.

Foto: RTV Pink

Meni je krivo kada neko kaže da nije, a ja vidim da jesi. Pravdao si se! - izjavila je Saška, koja je dobro ispratila šta se dešavalo te noći.

U nastavku je Janjuš izjavio kako ga pevačica minira, da ne glumi moral i da ga od danas niko od cimera neće videti u društvu ženskih osoba, što je govorio i sinoć. Ana Korać tražila je da se čuje i njen stav, pa je ustala i reka kako je ona slobodna devojka i da može da se mazi sa svima, nakon čega je pozdravila biznismena Ćazima, a njenim pozdravima pridužila se i Teodora Džehverović.

Foto: RTV Pink

Ovde ima dosta foliranata, samo se folirate - rekla je Ana koja je u tom momentu gledala u Janjuša.

PROČITAJTE: OVO JE SRĐAN, O KOM LUNA REDOVNO PRIČA U ZADRUZI: Njega je VOLELA pre Slobe! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Teodora Džehverović

'