AKTUELNO

Podržava je u svemu što radi.

Novi izabranik zakonski još uvek udate Kristine Kije Kockar zaintrigirao je javnost otkako je ona postavila njihove zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Kada se Kija odlučila da uđe u ''Zadrugu'', mnoge je zanimalo da li će ova sapunica imati još zapleta i da li će ravnopravni učesnik postati i njen dečko, Andrija Lazović.

Pročitajte još:PREŠLO JE U VIŠE OD ZALJUBLJENOSTI: Zbog Jovanine surove iskrenosti, Sanja plakala! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Kobra

Dok se u srpskim medijima spekuliše o njegovom ulasku, crnogorski biznismen kaže da nije dobio poziv za učešće.

- O tome se dosta spekulisalo, ali još se ništa ne dešava povodom toga. Ja nisam dobio poziv za učešće, ali svakako imam mnogo obaveza jer sam poslovan čovek. Pristao bih da uđem tamo samo ukoliko bih osetio da sam joj potreban, da joj dam podršku. Davao sam joj podršku kada je ona ulazila, ja sam insistirao na tome i ne kajem se. Možete i sami da procenite da je Kija jedan ozbiljan rijaliti igrač - kaže Andrija i dodaje da postoji mogućnost da zaprosi Kiju po njenom izlasku:

Foto: Pink.rs

Sve je moguće. Mi imamo zaista stabilnu vezu, koju bi svako poželeo, i zdrav odnos koji teži ka tome, tako da postoje šanse. Ja Kiji ništa ne zameram, podržavam je u svemu što uradi tamo.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

'