AKTUELNO

Često ih spominju.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, kako tvrde, od početka "Zadruge" uvek su bili na strani Lune Đogani i Slobe Radanovića. Makar je tako bilo dok blogerka i pevač nisu objavili svima da su zajedno. Nakon toga pukla je čuvena četvorka.

Foto: RTV Pink

U toku igre istine, ukućani su pokrenuli ovu temu. Dok su Luna i Sloba mudro ćutali, Teodora i Anđelo izneli su svoje stavove o svojim bivšim najboljim drugarima.

Dečko je vaspitan, drži do sebe, ceni i poštuje ostale. Svidelo mi se mnogo kada je pričao da peva, a da ne uzima bakšiš. Tu se vidi koliko nije alav. Tu mi je pokazao da je moralan. Nećemo više imati odnos. Smatram da se mnogo promenio - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

Pola sata kasnije od Teodore Džehverović, Divna DNK tražila je da čuje šta misli o svojoj bivšoj prijatelji, pevačica je ustala i iznela nekoliko detalja iz njihovog zajedničkog perioda.

Ja sam verovala da će naše druženje trajati večno. Vremenom, kada je dobila Slobu, sve je krenulo na dole. I ovim što je uradila, ne mogu da kažem da je dobro. Izdao me je neko ko je meni bio najbitniji - rekla je Teodora.

PROČITAJTE: NISAM ŽENA OD KAMENA: Kiji teško pada bračno rasulo, nedostaje joj Sloba! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'