AKTUELNO

Nekadašnji menadžer Tanje Savić izrevoltiran je zbog stravičnog požara u kojem je u potpunosti uništen prostor u kojem je često uživao.

Bivši učesnik rijalitija "Farma" Bane Đokić doživeo je veliki stres kada je saznao da je seosko imanje nadomak Kraljeva na kojem je često boravio u potpunosti izgorelo u podmetnutom požaru!

Foto: Privatna arhiva

Kako nam je otkrio, on je tamo često boravio i uživao u prirodi gde je spremao zimnicu, ali će sada, nažalost, morati da pronađe drugo mesto za odmor.

Foto: Privatna arhiva

Šokiran sam ovim što se dogodilo, ne mogu da verujem da neko može biti toliko pun mržnje i učiniti ovako nešto, zapaliti životinje i nečiji mir. To mesto je mirno i nema mnogo stanovnika. To je imanje mog najboljeg prijatelja i njegove majke, gde odem preko leta na odmor. Spremali smo zimnicu nedavno i uživali u rajskoj lepoti, prirodi i vazduhu... Ovo je za svaku osudu i iskreno se nadam da će manijak koji je čekao zoru ne bi li počinio ovako nešto biti uhvaćen i kažnjen. Sramota - rekao je za Pink.rs izrevoltirani Đokić.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

I Ivanka Simović Krstić, vlasnica imanja i majka Banetovog prijatelja potvrdila je ovu priču i otkrila da su u požaru stradale i životinje.

Foto: Privatna arhiva

Jutros oko pet časova je zapaljeno kompletno imanje sve zajedno sa životinjama, kokoškama, psom čuvarom i dresiranim golubovima. Ali, sreća u nesreći je što je manijaku koji je počinio ovako nesto ispao mobilni telefon koji je policija preuzela i pomoću njega će se doći do počinioca ovog dela - ispričala je Banetova prijateljica.

Autor: M. Đurović / D. Tanasijević

#Bane Đokić

#Farma

#Požar

'