AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs Jovan Janković otkrio je više o jednom od najpopularnijih ukućana.

Nemanja Đerić Đekson, član grupe "Kurtoazija", jedan je od učesnika rijalitija "Zadruga" koji je od samog početka privukao dosta pažnje javnosti. Ulazio je povremeno u svađe, ali generalno nije od onih koji se svakodnevno svađaju. Porazgovarali smo sa Đeksonovim prijateljem i kolegom, frontmenom grupe "Kurtoazija", Jovanom Jankovićem koji se sa ovim zadrugarom druži od detinjstva.

Foto: Promo

Đeksona poznajem od osnovne škole, dok naša grupa 'Kurtoazija' još uvek nije bila oformljena i mnogo toga smo u životu zajedno proživeli i uradili, tako da mogu da vam dam najrealniju sliku o njemu. Ljudima koji ga prvi put vide verovatno je čudan, jer do sad nisu imali prilike u životu da sretnu i vide sličnu osobu. Đera je jedna od najzanimljivijih i najduhovitijih osoba koje sam imao priliku da upoznam u životu, osoba koja je tu uvek za prijatelja i prijatelj koji je spreman za drugara da podmetne svoja leđa i skoči u istu vatru, temperamentan je, ne trpi nepravdu i nedokazanu nesvesnu glupost kod ljudi. Pozitivna energija, inteligencija, harizma i sve ostale vrline koje poseduje su nevidjive mnogim gledaocima, jer nisu opipljive i očigledne kao zadnjica, grudi, silikoni po telu, veštačke trepavice i keramički zubi kod devojaka, a on je tim svojim neopipljivim i prirodnim osobinama postigao većinu stvari do sada u životu - rekao je Jovan.

Ovaj reper koji se proslavio u "Zadruzi", najpre je bio sa Anđelom Vešticom, sa kojom je bio i van rijalitija, a nakon nje je otpočeo romansu sa Minom Vrbaški. Do sada se pokazao kao najveći zavodnik u rijalitiju kao i to da nema problem da priđe bilo kojoj devojci.

- Muškarac je, nije ušao ni zauzet ni oženjen, a takođe nije ušao ni da se zaljubi ili ženi. U Zadruzi ima lepih devojaka i počeo bih da sumnjam da nešto nije u redu sa njim da do sad nije imao ništa ni sa jednom devojkom. Medijima i gledaocima je bilo ultra zanimljivo što je u nekoliko dana spavao sa dve devojke, ali iskreno, za mene i ljude koji ga poznaju je to nije ništa novo kod Đeksona - tvrdi njegov prijatelj i otkriva:

- Od samog pocetka znam da mu se ne sviđa nijedna od devojaka sa kojima je imao nešto u Zadruzi. Kada su ulazili u Zadrugu, znao sam da je brat bacio oko na Andrijanu. Ali, Andrijana je normalna i poštena devojka koju je najviše izbegavao jer nije želeo da stavi na nju pečat i dovede je u neprijatnu situaciju, u kojoj bi je mediji i gledaoci možda stavljali u isti koš sa Anđelom i Minom - rekao je Đeksonov drug.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Đeksonovom mamom, pitali smo Jovana kako njegova porodica gleda na reperovo učešće u rijalitiju:

U stalnom sam kontaktu sa njegovom majkom, ona ga podržava i uz njega je do kraja u svemu, a njegov brat Dejan uredno prati i navija iz Irske. Veza sa Minom je samo rijaliti priča i toga smo svi napolju svesni, jer dokazano nijedna veza iz rijalitija nije uspela u realnom životu. Od nas prijatelja i njegove porodice mu niko ništa ne zamera, čak mu se i divimo kako izdržava toliko dugo unutra. Njemu je realno najteže i bilo bi sebično sa naše strane kada ga ne bismo razumeli i podržavali.

Foto: Printscreen Youtube

- Najiskrenije da vam kažem, do sada me nije ništa specijalno iznenadilo. Uplašio me je jedino u situaciji dok još uvek nisam bio sto posto siguran da je lagan, opušten i fokusiran, kakav je inače napolju, onda kada je imao okršaj sa Žarkom. Uplašio sam se da ga Žarko ne isprovocira previše, pa da ga Đekson prebije kao mačku i na kraju bude diksvalifikovan. On je naravno iskulirao i izašao kao pobednik i u toj situaciji. Znam koliko je Đekson inteligentan, promišljen, namazan i koliko ume da bude iznad situacija u životu. A u "Zadruzi" je imao dovoljno vremena da proceni situaciju i ostale takmičare. Verujte mi, neću ce nimalo začuditi da vidim kako manipuliše najvećim rijaliti igračima-manipulatorima Mićom, Saškom, Macom, Jelenom itd - istakao je frontmen grupe "Kurtoazija".

Mina je u više navrata isticala koliko joj je stalo do Đeksona, ali Jovan smatra da je se ovaj zadrugar poneo kao prijatelj prema njoj:

Mislim da je Mina još uvek emotivno nezrela i da ona ni sama ne zna šta oseća prema Đeksonu. Unutra su dugo zatvoreni i ne mogu pobeći jedno od drugog. A Minu za Đeksona dodatno vezuje to što je verovatno navikla napolju, da može kad god da pukne prstima ima muškarca koji joj odgovara u datom trenutku. A takvi muškarci devojkama inače dosade brzo jer se zasite i dobiju odmah sve što žele. A Mina se u "Zadruzi" srela sa osobom kakvu nije nikad upoznala, i usput je popila par 'pedala' od njega, pa je trenutno više puca ženska sujeta nego ljubav koju promoviše. Đekson se prema njoj postavio prvenstveno kao prijatelj, ispao je pravi ortak u dosta situacija, i siguran sam da će joj kao prijatelj biti na raspolaganju dokle god su unutra, a verovatno i napolju. Siguran sam da kapira i koliko je ona mlada i nezrela, i zna da joj nije nimalo lako u celoj situaciji koja se dešava svakodnevno u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Vojketovog izbacivanja bilo je zadrugara koji su komentarisali da je Đekson bacio oko na Saru i da je pokušao da je smuva.

- 'Neki' svašta komentarišu što ima i nema veze sa životom, tako da tim 'nekima' ne bih upadao u zonu njihovog zaključivanja. Sara je dokazano u Đeksonu pronašla prijatelja i nekoga sa kim može da razgovara normalno. Verovatno joj je bio oslonac i jer je Vojketov drugar i jer se zastitnički poneo prema njoj u par situacija. Đekson je osoba koja ne bi ortaku nikada tako nesto uradila, pogotovo ako je devojka normalna i poštena kao što je Sara. A to što ti 'neki' pokušavaju da zavade dva prijatelja neka je njima na čast, mada sumnjam da će uspeti u tome - rekao je Jovan.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj smo pitali Đeksonovog prijatelja šta bi mu poručio kada bi ponovo imao priliku da komunicira sa njim.

- Imao sam onih pet minuta kada mu je Drvo Mudrosti dalo poziv i tu sam uspeo da mu prenesem deo onoga sto bih mu rekao da mogu da uđem unutra i da se vidim sa njim na par sati. Rekao bih mu da smo svi koji ga volimo uz njega do kraja, da napolju ima armiju koja raste svakim danom, da promoviše više sebe kao muzičara i producenta, da mi nedostaje puno, da se ne brine i da gura jako do pobede!

Autor: J.V.

#Intervju

#Nemanja Đerić | Đera Kurtoazija

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'