AKTUELNO

Brani druga!

Prošle noći zadrugari su imali porodični sastanak. Za vreme istog pričali su o stvarima koje su im smetale i koje su se dešavale proteklih sedam dana. U toku svog izlaganja Bora Santana rekao je da nije zadovoljan radom devojaka za vreme muške nedelje, koja je u toku.

Foto: RTV Pink

Muzičar se dotakao i Mace Diskrecije, a kada je rekao šta je njemu govorila ova zadrugarka ustala je Jovana Tomić Matora i počela da kritikuje Boru jer joj je dozvolio da mu priča ružne stvari, a onda se obratila Maci.

Šta ćutiš ti bre? Što ti ćutiš? Treba da joj j*beš mamicu! Jesi li ti normalan? Kako ti Maco imaš pravo da dozvoliš to sebi? Slušaj me devojko, obrati pažnju šta pričaš! Da li si ti normalna šta pričaš? Njegova majka nije živa, to je još gore, a znaju tvoji fanovi da ga osuđuju! Kako te nije sramota?! Užaš bre! - vikala je Matora.

Maca je posle ovoga imala osmeh na licu, a onda je iz čista mira poslala poruku Lunu Đogani. Diskrecija je poručila blogerki da mora da sačeka još nekoliko dana kako bi vodila ljubav sa svojim dečkom Slobom Radanovićem, koji trenutno noći provodi sa svojom ženom u sobi za rehabilitaciju, jer je ovonedeljni potrčko zajedno sa Kijom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Bora se u nastavku izlaganja dotakao i novca koji je nestao Jeleni Golubović, a sumnja se je isti uzela upravo Maca Diskrecija, Jelenina najbolja rijaliti drugarica. Kako je sve izgledalo možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: ŽIŽA SAZNALA KO JE LAŽNO DRVO! Mića razočaran u glumicu: Ponovo radiš protiv mene! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'