AKTUELNO

Milan i Saška iz Žiže izvukli ono što je krila od svih!

Već danima novinar Milan Milošević izigrava lažno Drvo mudrosti. Kada glumica Žiža Stojanović ode u Rajski vrt, iako ne treba tamo da se nalazi, Milan i Saška Karan brže-bolje trče ka vratima gde se zajedno šale na Žižin račun.

Foto: RTV Pink

Lažno Drvo odnosno Milan Milošević pitao je Žižu da li je gladna, ona je nekoliko puta uporno govorila da nije, međutim brzo se predomislila. Inače, glumica ukućanima govori kako je na dijeti, a Lepi Mića pre nekoliko dana uhvatio je Žižu na delu, da krišom jede hranu koja je veoma kalorična.

Milan je rekao Žiži da se navodno čajna kobasica nalazi ispod kreveta Saške Karan i dao glumici tajni zadatak da zameni jastuke, kako bi uzela kobasicu samo za sebe. Milošević je kao lažno Drvo mudrosti pitao Žižu, da li može da joj ispuni jednu želju, odnosno da joj napravi šniclu, a ona je to prihvatila.

Foto: RTV Pink

Čajna kobasica ni slučajno! Sa njom sam se rastala! Ništa, ništa! Ni šnicla! Ništa! Možda šnicla i krompirići i salata. Malo posolite to - rekla je Žiža.

U međuvremenu ona je otišla i počela da šeta po kući. Milan i Saška bili su u dvorištu i komentarisali su Žižinu odluku. Rekli su da im je glumica smešna. Saška Karan savetovala je Milana da bi bilo dobro da glumici sakriju papuče. Kada se vratila ponovo u Rajsku vrt, Žiža je rekla da je prate Milan i Saška.

Lažno drvo na ovo nije ništa reklo, već je obavestilo Žižu da je njena hrana stigla i da se nalazi upravo kod njih dvoje.

Foto: RTV Pink

Oni da mi donesu?! Da se otrujem od njih! - pričala je Žiža.

Glumica se nakon ovoga ponovo vratila u kuću. Tamo je od Marka Miljkovića čula da su se Saška i Milan sve vreme nalazili oko ulaznih vrata Rajskog vrta. Žiža se zatim obratila Milanu i rekla mu da joj je rečeno da je šnicla kod njega, a novinar je rekao kako je pojeo njenu hranu.

PROČITAJE: IGRAJU SE S NJOM KAO S DETETOM: Milan naterao Žižu da imenuje ZADRUGARE ZA IZBACIVANJE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Milan Milošević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Žiža Stojanović

'