AKTUELNO

Iako su počeli vrlo burno, na kraju su se igrali kao deca.

Zadrugari ceo dan sa nestrpljenjem iščekuju da im Veliki šef da novi zadatak kako bi se zabavili.  Ali u prvom pismu nisu saznali puno toga osim osnovnih smernica. Saška Karan i Maca Diskrecija ovoga puta neće učestvovati, njima je dodeljena uloga kontrolora.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga usledilo i drugo pismo u kome su ukućani bili obavešteni o pravilima igre. Naime, njihov zadatak je bio da se poređaju u vozić, tako što će između svakog zadrugara stajati balon, a oni će se uz ritam muzike kretati, ali tako da rukama ne dodiruju balon.

Dragi zadrugari, u igri koja sledi bićete podeljeni u četiri grupe. Maca i Saška su zadužene za kontrolu grupa, da svi igraju po pravilima i da niko ne vara. Vođa će izvlačiti papiriće grupa - pisalo je između ostalog u pismu.

Zbog nesporazuma prilikom čitanja pisma, Lepi Mića se iznervirao i bacio staklenu činiju u kojoj su se nalazili papirići sa imenima.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari koji su činili prvi vozić su Sanja Stanković, Bora Santana, Mina Vrbaški, Žiža Stojanović, Lepi Mića, Sara Reljić, Luna Đogani, Kristina Kockar, Marko Miljković, Divna DNK, Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora, Marko Janjušević, Milica Dugalić.  Izgleda da Maca Diskrecija nije dovoljno motivisala svoju grupu, koja je takmičenje završila nakon samo par minuta.

Foto: TvPink Printscreen

Najistrajnija grupa u ovom zadatku je bila Saškina grupa koju su činili: Nemanja Đerić Đekson, Snežana Mišković Viktorija, Zorana Stefanov, Teodora Džehverović, Enis Todić, Jelena Golubović, Andrijana Radonjić i Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva su pravila igre, da li su ih zadrugari ispoštovali, a i kako su se zabavili u ovoj igrici možete pogledati u narednim video-snimcima.

Koliko je ova igrica trajala i koji ukućani su izašli kao pobednici pogledajte klikom na naredni video snimak.

Pročitajte još: UŽELELI SE! Evo kako je izgledao susret Lune i Slobe nakon što su proveli noć RAZDVOJENI (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'