AKTUELNO

Cecina ćerka konačno je srećna u ljubavi.

I ovog puta, ekipa emisije "Paparaco Lov" pratila je poznate u stopu, te gledaoce očekuju novi, uzbudljivi snimci.

Posle raskida sa Kostadinom Terzićem, Anastasija Ražnatović je isticala kako želi da se posveti sebi i fakultetu, te da ne želi da ulazi u vezu.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, to se promenilo - Anastasija je uplovila u vezu sa izvesnim Đorđem, a ekipa emisije "Paparaco Lov" donosi ekskluzivne snimke zaljubljenog para.

Foto: Printscreen Youtube

Nataša Bekvalac se, nakon razvoda od Ljube Jovanovića, udala po treći put, za IT stručnjaka Luku Lazukića, a par će za tri meseca dobiti ćerku.

Kako bi se potpuno posvetila porodici i sebi, i obavila sve pripreme za dolazak drugog deteta, Bekvalčeva je krajem oktobra održala poslednji nastup u ovoj godini, te se od tada nije pojavljivala u javnosti.

Foto: Printscreen Youtube

U ovonedeljnoj emisiji "Paparaco Lov", gledaoci će imati priliku da po prvi put vide kako Nataša izgleda u šestom mesecu trudnoće, a kako su danas preneli mediji, Bekvalčeva je odlučila i kako će se njena ćerka zvati. Devojčicu, koju će dobiti na proleće sledeće godine, nazvaće po svojoj baki - Dragica.

Foto: Printscreen Youtube

Ulazak i dalje zakonite supruge Slobe Radanovića, Kristine Kije Kockar, u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", teško je pao njemu, kao i njegovoj sadašnjoj devojci Luni Đogani.

To što je Kija ušla u "Zadrugu" posebno stresno doživljava i Lunina mama, Anabela Atijas, koja je zbog cele situacije rešila da poseti psihijatra, a snimak ćete videti već ove srede u emisiji "Paparaco Lov".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Očekuju vas i snimci Saleta Cvetkovića, frontmena "Tropico" benda, sa odmora, koji je proveo sa suprugom Jovanom Pajić i ćerkama Helenom i Đinom.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije "Paparaco Lov", u sredu, 29. novembra, od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Anabela Atijas

#Anastasija Ražnatović

#Nataša Bekvalac

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Televizija Pink

'