AKTUELNO

Više joj brak sa pevačem nije bitan!

Prošle večeri novinari su bili gosti voditeljke Dušice Jakovljević i rijaliti programa "Zadruga", koji ruši sve rekorde gledanosti. U jednom trenutku, predstavnici sedme sile želeli su da čuju od Kije više detalja oko razvoda od pevača Slobe Radanovića.

Foto: RTV Pink

Kristina je naglasila kako smatra da je Sloba davao njoj više ljubavi, nego Luni, na početku veze. Kockar smatra i da se Radanović i Đoganijeva neće venčati nakon izlaska iz "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Ja sam želela razvod, ali on nije hteo. Mi smo zajedno pričali o tome i rekla sam da želim. To je bilo pre ovoga. Nakon toga mi smo se rastali u ljubavi. Naša godišnjica je bila krajem septembra, on je mene pre toga prevario. Noć pre ulaska mi je rekao da nije bio romantičan i da će sve biti drugačije kada izađe, što i hoće, ali na drugi način - rekla je Kija.

Ona je dodala i kako je zajedno sa svojim suprugom trebalo da proslavi godišnjicu braka, pre ulaska u "Zadrugu". Jovana Tomić Matora umešala se u celu priču i reka da joj ništa nije jasno, a sa njom se složila i Saška Karan.

Foto: RTV Pink

Ne znam gde sam bila na dan naše godišnjice. Tada se znalo za prevaru i meni nije to bitno. Mislim da sam tada bila u Zrenjaninu - nastavila je Kristina.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE PRAVA ISTINA O SVEMU: Sloba progovorio o novcu koji je dobijao od Kijine majke! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'