AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda smatra da je bavljenje sportom veoma važno.

Nedavno su na Instagram profilima Svetlane Cece Ražnatović i njenog sina osvanule Veljkove fotografije i snimci sa Veljkovih bokserskih mečeva.

Tada je javnost i saznala da je Veljko trenira boks, a njena najveća balkanska zvezda je ponosna na sina. Ceca je nedavno odgledala snimak meča u kojem Veljko pobeđuje protivnika nokautom, ali priznaje da joj nije bilo svejedno.

- Naravno da mi je neprijatno kad gledam da neko udara Veljka. S druge strane, i njegov protivnik je dete, majka je i njega rodila. Bila sam srećna kada je pobedio - rekla je Ceca i dodala:

- Ići ću na njegov sledeći meč, prošlog puta nisam bila u Srbiji jer sam imala nastup. Veljko će sigurno nastaviti da trenira boks, smatram da je bitno baviti se sportom. Verujem da će on profesionalno nastaviti da boksuje.

Foto: Printscreen Instagram

Osim što misli da je važno da njeni naslednici budu sportski aktivni, Ražnatovićeva ih uči i kako da zarade svoj dinar. Iako im je kao jedna od najpoznatijih pevačica u Srbiji obezbedila lep i lagodan život, Ceca kaže da Veljko i Anastasija moraju da budu vredni i da sami privređuju. Njena ćerka je već uspešno uradila nekoliko modnih kampanja i bila zaštitno lice više brendova.

- Moja deca moraju da rade da bi se izgradili kao ljudi i ličnosti i da osete kako je to kada imaš obaveze. Ja sam baš mlada počela da radim i evo, ništa mi ne fali, tako da neće ni njima - iskrena je pevačica.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'