AKTUELNO

On je za naš portal prokomentarisao učešće manekena u rijalitiju.

Prošlo je skoro tri meseca od početka rijalitija "Zadruga", a jedan od učesnika koji privlači najviše pažnje javnosti svakako je i maneken Anđelo Ranković. On je uplovio u vezu sa pevačicom Teodorom Džehverović, a do sada su nekoliko puta raskidali i mirili se.

O tome kakav je Anđelo van rijalitija, kako njegova porodica i prijatelji gledaju na njegovo učešće i o još mnogo toga porazgovarali smo sa njegovim drugom, Aleksandrom Bokunom.

Foto: Privatna arhiva

- Anđelo nije unutra ono što je napolju, zato što je unutra dosta povučen, stalno se raspravlja i svađa, da bi stao u odbranu Teodore. Napolju je mnogo zabavniji, društveniji, nasmejaniji. To u rijalitiju nije on, uvukao se u vezu sa Teodorom i tome se skroz posvetio - rekao je Anđelov drug.

Foto: Ivan Vučićević

Aleksandra uopšte nije začudilo što je njegov drug našao devojku u Beloj kući, jer kako tvrdi, oduvek je znao sa devojkama.

- Ja očekujem gde god on da ode da će naći neku devojku, zašto je ne bi našao i u "Zadruzi". Gde god da odemo, da li je to klub, neko društvo, ako mu se neka devojka svidi, nema problem da priđe - istakao je on.

Iako kamere nisu uspele da snime, neki od zadrugara tvrdili su da su Teodora i Anđelo imali seks.

Ne znam o tome, pričalo se. Tamo se svašta nešto priča, a da li se desilo ili nije, to najbolje oni znaju. Ako se nije videlo, teško da je moglo da se ne vidi jer kako Veliki šef kaže, sve se tamo snima i sve se vidi. Tako da je moguće da je to još jedna od bubica koje je pustio neko u kući - rekao je Aleksandar za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelov drug otkrio nam je i šta njegova porodica misli o svemu ovome i ima li nešto zbog čega mu zameraju:

Anđelova porodica je zadovoljna sa tim dokle je on dogurao, jer kada je ulazio, nije postajao neki plan do kada da ostane. Mislio je da će ostati nešto kratko. Ali sa druge strane, nisu zadovoljni onim delom što on nije iskazao sebe u pravom svetlu, u smislu da je malo samostalniji. Njega svi gledaju kroz vezu sa Teodorom, tako da je to taj deo gde oni njemu nešto zameraju, što malo više ne gleda samo sebe i da je malo društveniji i zabavniji, kao što je napolju. To njegovo učešće u rijalitiju se više gleda kroz vezu sa Teodorom.

Iako Anđelo tvrdi da je zaljubljen, Aleksandar nije siguran koliko su emociju u rijalitiju prave.

- Unutra su emocije prenaglašene. Verujem da je lakše kada si u rijalitiju i imaš nekoga zbog tih nežnosti, podrške... Mnogo je lakše. A da li se zaljubio, ne znam. Malo je to vremena da bi se zaljubio, da "odlepi" tako, pogotovo u tim uslovima. On je verovatno svestan da će ta neka prava priča, ako se nastavi, biti napolju. A šta će tu biti, vreme će pokazati videće se kad izađu napolje - rekao je Anđelov drug i dodao:

- Teodora je lepa devojka, to ne može niko da spori. Ono što je sigurno jeste i da je Teodora mnogo posesivna devojka, a to niko ne voli. Niko ne voli da mu se zvoca po ceo dan i zabranjuje ovo i ono. To je utisak svih, ne samo mene ili njegovih drugara.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je u nekoliko navrata sa Teodorom razgovarao o njegovoj bivšoj devojci, a van rijalitija se šuškalo i da je ona u drugom stanju.

Ta veza je trajala tri, četiri meseca, pa su se rastali iz njima znanih razloga. A da li on nju voli i da li mu je i dalje stalo do nje, to samo on zna. Te neke intimne stvari svako treba da zadrži za sebe. Drugarima se priča svašta nešto, ali te neke delove verovatno sačuva samo za sebe. A nemam saznanja o eventualnoj trudnoći Anđelove bivše devojke, tako da samim tim ne verujem ni da je istina. Da jeste, mnogo ranije bi se saznalo o tome, a ne sada kada je on u Zadruzi već tri meseca - rekao je Aleksandar.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za kraj razgovora smo pitali Aleksandra i šta bio poručio Anđelu kada bi imao priliku da stupi u kontakt sa njim.

- Ponudio bih mu dve opcije, ili da bude malo više svoj, da se distancira od Teodore, da pokaže sebe u pravom svetlu, da je zabavan, društven, opušten, a druga opcija je da beži glavom bez obzira - iskren je bio Anđelov drug.

Autor: J. V.

#Aleksandar Bokun

#Anđelo Ranković

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

#maneken

'